A két évvel ezelőtti US Openen szerzett Maxime Cressy elleni győzelmét követően, Stefanos Tsitsipas Svédországban is találkozik az amerikai játékossal.

Stefanos Tsitsipas (Fotó: FiledIMAGE/Shutterstock.com)

Nagy meglepetésre, az idei amerikai Grand Slamen a görög teniszező már az első fordulóban búcsúzott, de október elején Asztanában sikerült megnyugtatni rajongóit, mert a többek között Hubert Hurkacz és Andrey Rublev ellen szerzett győzelmeivel a döntőbe jutott, ahol az eredményéhes Novak Djokovic győzte őt le. Stefanos (ATP 5.) első stockholmi meccsén a pályafutásának legjobb idényén áthaladó Maxime Cressyvel (ATP 33.) csap össze. A huszonöt éves teniszező az év elején a melbournei kemény borításon játszhatta első ATP-döntőjét, majd a füves idényben Easbourneban a másodikat, amit szintén elbukott.

A newporti szálas borításon viszont júliusban végig ment a versenytáblán és első bajnoki címét ünnepelte. Az utóbbi időben azonban már nem volt valami eredményes, ugyanis az augusztusi Winston-Salemben zajlott torna óta összesen két meccset nyert. A legutóbbi ezek közül a stockholmi három játszmás nyitómeccse volt Ilya Ivashka ellen. Tsitsipas 2020-ban szettvesztesség nélkül verte Cressyt a US Openen és bár az amerikai játékos szintet lépett azóta, a pillanatnyi játékformája alapján nem valószínű, hogy egyenlíteni tudja az egymás elleni mérlegüket.

október 19., szerda

Tipp Játék hendikeppel Tsitsipas, Stefanos -3.5 @ 1.90

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.19., 07:21.