Amennyiben a francia játékos 2-0-s szettarányban veri az amerikai Sam Querreyt, a William Hillnél megtett helyes tipped tétjét 3.50-s nyereményszorzóval számolják ki.

A 34 éves Simonnal, kora ellenére még mindig számolni kell, mert rettenetesen hosszú ideig tudja a labdákat pályán tartani. Taktikai kifinomultságával hibába tudja hajszolni ellenfeleit, vagy előnyös helyzeteket tud kipréselni a labdamenetekből akár hosszas de okos védekezések után. És ezek a tények bármilyen borításon érvényesek. Bár már ő sem a legfürgébb ifjonc, a gyerekarcú Simon alkalmazkodott és a támadóbb lett kissé játéka, de a taktikai harc a legnagyobb erénye.

Nem kezdte rosszul az évet, Puneban elődöntőig menetelt, miközben amerikai ellenfele Sydneyben kezdte csak az idényt. Az egymás elleni meccsük statisztikájában Simon vezet 5-3 összesítéssel, de nem tűnik ez most túl fontosnak, mivel mindketten nyertek úgy gyors, mint lassú borításon. Az viszont tagadhatatlan tény, hogy ha Querrey a tőle elvárt színvonalon hozza támadó játékát, akkor a játékfelület őt segíti leginkább. Megjegyzendő, hogy Puneban is Simont egy némileg hasonló (de élesebb) játékstílussal rendelkező (és persze Samnél jobb játékformában lévő) Kevin Anderson győzött le.

A pillanatnyi jobb játékforma az, ami most talán a legjobban számít és ez most mindenképp Simont mutatja esélyesebbnek. 

Fogadj megnövelt szorzóval!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.09. (08:02).