Andrey Rublev (ATP 38.) két negyeddöntőt (Cincinnati, Winston-Salem) és egy nyolcaddöntőt (US Open) elérve, elég szépen halad át az őszi keménypályás idényen. Az otthoni tornán mindenképp tovább emelné a színvonalat, de a nyolcaddöntőben az a Ricardas Berankis (ATP 63.) várja, aki 2014-ben megverte egyetlen eddigi egymás elleni meccsükön (Astanában egy Challenger-tornán).

A hazai játékos a papírforma szerint most visszavághat, mivel a játékformája még akkor is jobbnak látszik az ellenfeléénél ha a tornát elég döcögve kezdte. Idejében sikerült megráznia magát, hogy Ilya Ivashkát (ATP 135.) búcsúztatni tudja miután elveszítette a meccs első játszmáját (4-6, 6-0, 6-4). Sokat küszködött első szervájával, hiszen csak alig felét tudta ezeknek az ellenfele térfelére érvényesen beütni.

A 29 éves litván Berankis azért nem fogja könnyen adni magát. Négy Challenger-tornát nyert idén (mind kemény borításon), ami pályafutása eddigi legjobb idényét jelenti. Első meccsén Dudi Selát (ATP 146.) verte meggyőzően 6-3, 6-0-ra.

szeptember 19., csütörtök

További szorzók a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.19. (10:18).

Kiemelt mai teniszmeccsek