Négy évvel ezelőtt Mackenzie McDonald a szöuli kemény borításon Challenger-tornát nyert, idén pedig ATP250-es esemény elődöntőse lehet ha igazolja a papírformát Aleksandar Kovacevic ellen.

Mackenzie McDonald (Fotó: YES Market Media/Shutterstock.com)

Az idény második kemény borítású részében nem teljesített valami jól a magasabban rangsorolt amerikai játékos (ATP 82.) és csak az e heti koreai tornán sikerült egymás utáni meccseket nyernie ebben az időszakban. Bár ez nem túl biztató részlet főleg, hogy az évi kemény pályás mérlege is tizennégy megnyert és tizenöt elveszített meccsből áll, esélyesebb a negyeddöntős ellenfelénél, aki az általános képben egy alacsonyabb szintet képvisel. A pályafutása során kemény borításokon három Challenger bajnoki címet begyűjtő McDonald Szöulban Pedro Martinezt és Shintaro Mochizukit szettvesztesség nélkül verte.

Honfitársa, Kovacevic (ATP 222.) szinte csak ITF és Challenger eseményeken vett részt idén és Szöulban nyert először ATP-főtáblás meccseket annak ellenére, hogy a második selejtezős meccsét elveszítette Nicolas Jarry ellen. A főtáblán játszott első meccsén nagy meglepetést okozott, mivel szettvesztesség nélkül verte a top 40-es Miomir Kecmanovicot, majd három szettben búcsúztatta a top 90-es Chun Hsin Tsenget. Úgy látszik, hogy Aleksandar belendült és a tapasztalatfölénnyel rendelkező McDonald sincs biztonságban.

szeptember 30., péntek

Tipp Szett hendikeppel Kovacevic, Aleksandar +1.5 @ 1.84

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.30., 07:30.