Szeptember végén San Diegoban szerzett első ATP-tornagyőzelme után, Brandon Nakashima Japánban is jól rajtolt és a második meccsén a bukmékerek szerint majdnem egyenlő esélyekkel indul az idei Cincinnati Masters-bajnoka, Borna Coric ellen.

Brandon Nakashima (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/shutterstock.com)

Az amerikai színeket képviselő Nakashima (ATP 47.) említett győztes menetelése nem volt váratlan, mivel kemény borításokon az elmúlt években több sikerben is része volt alacsonyabb szintű eseményeken. Az viszont kissé furcsa, hogy idei mérlege ezen a típusú játékfelületen nem a legmeggyőzőbb, ugyanis tizennyolc meccset nyert meg és tizenhármat veszített el. A tokiói tornán azonban könnyed rajtban volt része a hazai Shintaro Mochizuki ellen. Következő ellenfele, a horvát Coric (ATP 28.) a pályafutásának legnagyobb sikerét aratta Cincinnatiba-en, de a US Openen már a második fordulóban búcsúzott.

Bár a Masters-győzelme azt is sugallhatná, a horvát játékos nem kimondottan a kemény borításokra szakosodott és ez idei mérlegén is látszik, amely kilenc megnyert és négy elveszített meccsből áll. Szakértelme ettől még nem vonható kétségbe és az oddsokon túl neki van több vesztenivalója ezen a mérkőzésen. Első tokiói meccsén Thanasi Kokkinakist verte két játszmában, ami jó pillanatnyi formát mutat, mégis Nakashima hat egymás utáni meccsgyőzelemből álló sorozata nagy kiegyensúlyozza az erőviszonyokat és nehéz a kimenetelre tippelni.

október 06., csütörtök

Tipp Játékok száma Felett 22.5 @ 1.79

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.06., 07:17.