A tenisz idény utolsó részére újra Európába költöztek a tornák. Ezen a héten a férfiak Antwerpenben, Moszkvában és Stockholmban, míg a nők Moszkvában és Luxembourgban lépnek pályára.

A férfiaknál a világbajnokságra való kijutásra még csak három hely maradt, de még nem annyira égetős a harc mint a női tornákon, mivel az ők esetükben zárul a szezon ezen a héten és még csak két kijutó hely maradt a szingapúri WTA vb-re.

A belga tornán Milos Raonic a fő esélyes 4.00 és erősíteni szeretné elméleti esélyeit a londoni ATP Finalsra, de a versenytáblán nem lesz könnyű áthaladnia. A tavalyi győztes, Jo-Wilfried Tsonga újra ütőt ragad hosszú sérülése után. A franciának ez csak a negyedik versenye lesz az idén.

Moszkvában a két fiatal hazai játékos, Karen Khachanov (5.00), és Daniil Medvedev (6.00) vezetik az esélyesek listáját, de Nick Kyrgios bárki számára nagy veszély marad, még akkor is ha nincs épp a legjobb játékformájában. A tavalyi bajnok, Damir Dzumhur újabb sikerére elég kevés esélyt látnak a bukik (17.00).

Stockholmban John Isner apaként is folytatni szeretné kiváló idényét.

John Isner (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Miamiban megszerezte első Masters-tornagyőzelmét és a vb-re való kijutásra is még pakliban van. Fabio Fognininak is lehetnek némi reményei kijutni Londonba és az első olyan olasz játékos lehet, aki négy tornát nyer egy idény alatt, ha végig talpon marad a svéd tornát. A mezőny roppant erős és várható, hogy a feltörekvő Stefanos Tsitsipasnak és Denis Shapovalovnak is beleszólása legyen az események kimenetelében.

A moszkvai női versenytábla ígérkezik a legizgalmasabbnak, ahol Karolina Pliskova (5.00) és Kiki Bertens (9.00) harcolnak a világbajnokságra megmaradt két helynek megszerzéséért. A holland lány mindenképpen el kell érje az elődöntőt, máskülönben Elina Svitolina (aki nem játszik ezen a héten) és Karolina Pliskova kvalifikálódnak. A papírforma szerint, a világelső Simona Halep a legesélyesebb játékos (3.50), de hátsérülése után felmerülnek némi kérdőjelek szereplésének színvonalát illetően.

Luxembourgban Garbine Muguruza a fő esélyes (4.50), de a spanyol lány kiszámíthatatlanabb mint valaha. Egy jó meccs után, szinte megmagyarázhatatlanul jön mostanában a gyenge szereplés. Sehogy sem tudja elkapni a folytonosság fonalát és ez sokba kerülhet egy olyan játékos ellen, mint például Camila Giorgi (9.00), aki a múlt héten tornát nyert Linzben.

Fogadj a tornagyőztesekre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.15. (09:14).