Hatalmas csata volt a tavaly az Australian Open nyolcaddöntőjében Marin Cilic (ATP 39.) és Roberto Bautista Agut (ATP 9.) között, mely kereken négy órát tartott és a spanyolnak öt szettes győzelmével fejeződött be. Egy év elteltével, most a harmadik fordulóban ismét találkozik a két játékos.

január 24., péntek

A horvát játékosnak roppant gyenge idénye volt a tavaly (első év, amikor nem nyert tornát 2008 óta) és ezt az idei szezon elejére sem javította igazán. Az ATP Kupán sem volt meggyőző és már Melbourneben is botladozott. A második fordulóban, Benoit Paire ellen csak az ötödik szett tie-breakjében nyerte a meccset. A három és fél óránál többet tartó összecsapás már a torna elején gyanakvásoknak ad helyet a játékszínvonalát illetően. A 31 éves játékos az első három játszmában elvesztette egyszer adogatását és bár szervájának mutatói nem voltak katasztrofálisak (67%-ban érvényes első szerva, 79% első szervával megnyert pontok, 49% második szervával megnyert pontok), egy olyan stabil játékos ellen, mint Bautista Agut, ennél többet kell pályára vigyen.

A spanyol játékos, aki idén nyolcadik megnyert meccsénél tart és aki még nem talált legyőzőre ebben az évben, az első körben honfitársát, Feliciano Lopezt intézte könnyűszerrel. A 22 éves amerikai Michael Mmoh az első szettet elvette a második fordulós mérkőzésükön, azután viszont már nem tudta tartani a lépést és Roberto 6-2, 6-4, 6-1-re nyerte a következő szetteket.
Ha Cilic adogatásai nem javulnak az utóbbi meccséhez viszonyítva és Bautista Agut, mint ahogy Mmoh ellen tette, ismét 43%-ban nyeri a fogadópontokat, a horvátnak nagyon nehéz lesz visszavágni.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt az összecsapásra!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.01.23. (08:05).

További kiemelt meccsek