Aslan Karatsev az első játékos, aki egy rangos tornán való bemutatkozásán az elődöntőbe jut. Jutalma egy összecsapás a címvédő Novak Djokovic-l.

február 18., csütörtök

Amikor a Grigor Dimitrov elleni negyeddöntőjében az orosz játékos (ATP 114.) elveszítette az első szettet, akkor úgy tűnt, hogy beigazolódik a papírforma, de végül Aslan álommenetelése mégsem ért véget. Karatsev minden előző számítást borított és nyerte a mérkőzés következő három játszmáját egy sérültnek látszó bolgár ellen. Gyönyörű mese körvonalazódott idén Melbourneben főleg, hogy a 27 éves Aslan az Australian Open előtt az ATP Tour-n három megnyert és tíz elveszített meccses mérleggel rendelkezett.

Az orosz játékos élete meccsét fogja játszani a szerb világelső ellen és annak ellenére, hogy a bukmékerek nem sok esélyt adnak neki, a rajongóknak lehet egy olyan furcsa érzése, hogy bármi megtörténhet, mert Karatsev szinte szabadulóművészként úszta meg legutóbbi két meccsét. Semmit nem vesz el érdeméből, de mintha minden közrejátszott volna, hogy Aslan az utolsó négy közé jusson.

Természetesen, a hideg logika azt diktálja, hogy Djokovicnak nem lesz gond átjutni ellenfelén, még akkor is ha nem úgy tűnik, hogy csúcsformában lenne a címvédő. Csak az első fordulóban nem veszített játszmát és az Alexander Zverev elleni mérkőzésének négy játszmájából háromban brékhátrányt kellett ledolgoznia. Az viszont tagadhatatlan, hogy a papírforma szerint a nyolcszoros bajnoknak talán ez kellene legyen a pályafutásának legkönnyebb Grand Slam-elődöntője. Ha netán legyőzné Novakot, akkor Kartasev top 30-as, ha a tornát is nyeri, akkor top 15-ös játékos lesz. (Tornagyőzelmére 30.00-as oddsot ajánlottak a Betclicnél.).Már az eddigi teljesítményével is top 50-es teniszezőnek mondhatja magát.

Ne feledd, hogy fogadásaiddal részt vehetsz az Australian Open fogadás bajnokságon, és emellett ingyen tippelhetsz is a melbournei összecsapásokra vonzó nyereményekért.

Tipp

  • Novak Djokovic 3-0-ra nyeri a mérkőzést    1.72

Az Unibet ajánlatából

Fogadás szettre 3-1 @ 3.70
Fogadás szettre 3-2 @ 8.00
Fogadás szettre 0-3 @ 35.00
Fogadás szettre 1-3 @ 26.00
Fogadás szettre 2-3 @ 21.00
Szett hendikeppel Djokovic, Novak -2.5 @ 1.72
Szett hendikeppel Karatsev, Aslan +2.5 @ 2.12
Játék hendikeppel Djokovic, Novak -7.5 @ 1.88
Játék hendikeppel Karatsev, Aslan +7.5 @ 1.93
Játékok száma Alatt 31.5 @ 1.93
Játékok száma Felett 31.5 @ 1.87
Szettek száma Alatt 3.5 @ 1.66
Szettek száma Felett 3.5 @ 2.23


Fogadj az Australian Openre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.02.17. (07:28)