Hatalmas amerikai fölényt mutat a John Isner - Adrian Mannarino egymás elleni összecsapások mérlege, azonban a bukmékerek oddsai nem látszanak túlságosan nagy fontosságot tulajdonítani ennek a statisztikának a Melbourne-i meccsük előtt.

John Isner sosem remekelt az Australian Openen (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)
John Isner (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

Összesen kilenc alkalommal került egymással szembe a két játékos és a 2013-as Wimbledoni mérkőzésüket leszámítva, Isner győzelmei lettek elkönyvelve. A tíz évvel ezelőtti londoni meccsükön John visszalépett. John dominanciáját még jobban tükrözi az a tény, hogy szettet is csak a legelső meccsükön 2010-ben Montpellierben és a legutóbbin, 2019-ben Acapulcoban veszített.

A kilenc meccs közül, hatra kemény borításon került sor. A harminchét éves tengerentúli teniszező (ATP 43.), akinek adogatásaitól mindenki retteghet, Aucklandben kezdte a 2023-as idényt, ahol elveszítette a nyitómeccsét Gregoire Barrere ellen. Meg kell említeni, hogy a tavaly sem remekelt, ugyanis a kemény borításokon 12 meccset nyert és tizenegyet elveszített. Nem a legjobb formájában érkezett az ausztrál Grand Slam-tornára, ahol legjobb eredménye a nyolcaddöntő elérése volt 2016-ban és 2010-ben.

Mannarino (ATP 45.) a tavaly kemény borításokon csak négy meccsel nyert többet mint ahányat elveszített (25/21), de sikerült Winston-Salemben begyűjtenie második ATP bajnoki címét. Ő sem kezdte valami fényesen a 2023-as idényt, a United Cup-on egy meccset nyert és egyet veszített, majd Aucklandben ő is első mérkőzése után búcsúzott. Mégis, a harmincnégy éves francia teniszező önbizalmát erősítheti az a tény, hogy a tavaly a nyolcaddöntő elérésével, az eddigi legjobb Melbourne-i eredményének örvendhetett.

Bár az augusztusi, Cincinnatiben elért negyeddöntőjét követően nem nyert két meccset egymás után, Isnert mégis enyhén esélyesebbnek mutatják az oddsok, de nagy a valószínűsége annak, hogy Mannarino szettet/szetteket nyer és a papírforma borulása sem kizárt.

január 17., kedd

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.48

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.01.16., 07:07.