Alexander Zverev visszavágna Novak Djokovicnak az ATP Kupán elszenvedett vereségéért és erre van is elég jelentős esélye azért is, mert a szerb világelső nem látszik fizikai teljesítőképességének teljében.

február 16., kedd

Annak ellenére, hogy elveszített játszmával kezdte a Grand Slam-tornát Marcos Giron ellen, a német játékos (ATP 7.) gondok és további szettvesztesség nélkül száguldott az utolsó nyolc közé. Az is igaz, hogy eddigi ellenfelei nem olyan szintűek voltak, akik igazán próbára tudták volna tenni a volt ATP-világbajnokot. Giron után sorban Maxime Cressyt, Adrian Mannarinot és Dusan Lajovic-t búcsúztatta. Bár nem igazán leszűrhető, hogy mennyire magas a játékának színvonala, annyi biztos, hogy pihent és nagyon fontos részletkép lehet egy olyan Djokovic ellen, aki, állítólag, elé komoly sérüléssel küszködik (Egyesek izomszakadást is gyanítanak a dereka tájékán.) Hogy mennyire valós ez még nem megmondható, de az tény, hogy a szerb teniszező csak az első fordulót nyerte három játszmában. Azután Frances Tiafoet négy szettben, Taylor Fritz-t ötben és Milos Raonic-t ugyancsak négy szettben verte. Persze, az egy kicsit gyanús, hogy a kanadai ellen az elveszített szett után, relatív könnyűszerrel nyerte a nyolcaddöntős meccset.

Novak és Alexander nemrég összecsaptak az ATP Kupa alkalmával is ugyancsak Melbourneben. Djokovic a döntő szett hosszabbításában húzta be a meccset, ezért a német különösen motivált lehet. Az egymás elleni meccseken Novak vezet 5-2-re (kemény borításon 4-1-re). Alexander az utóbbi három összecsapásukat elveszítette. Bár a bukmékerek még nagyon bíznak Djokovicban, ezúttal borulhat a papírforma. Az mindenképp ki fog derülni, hogy mennyire sérült valójában a szerb. A címvédési szándékát semmiképp nem segítené egy újabb hosszú mérkőzés.

Ne feledd, hogy fogadásaiddal részt vehetsz az Australian Open fogadás bajnokságon, és emellett ingyen tippelhetsz is a melbournei összecsapásokra vonzó nyereményekért.

Tipp

  • Szett hedikeppel: Alexander Zverev +1.5    1.85
  • Szettek száma: 3.5 Felett     1.53

Az Unibet ajánlatából

Fogadás szettre 3-0 @ 3.45
Fogadás szettre 3-1 @ 4.25
Fogadás szettre 3-2 @ 5.80
Fogadás szettre 0-3 @ 8.00
Fogadás szettre 1-3 @ 7.00
Fogadás szettre 2-3 @ 7.50
Szett hendikeppel Djokovic, Novak -1.5 @ 1.94
Játék hendikeppel Djokovic, Novak -3.5 @ 1.92
Játék hendikeppel Zverev, Alexander +3.5 @ 1.86
Játékok száma Alatt 41.5 @ 1.70
Játékok száma Felett 41.5 @ 2.14
Szettek száma Alatt 3.5 @ 2.48
Szettek száma Felett 3.5 @ 1.53


Fogadj az Australian Openre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.02.15. (09:49)