Ausztriában pénznyereményekkel díjazó tenisztornát indítanak, amelynek legismertebb résztvevői a világranglista 3. helyezettje Dominic Thiem és honfitársa, Jürgen Melzer.

A hosszú szünet után ismét láthatunk élvonalú teniszezőket a pályán. Dominic, aki a Melbourneben elveszített Australian Open-döntője után immár háromszoros Grand Slam-döntős játékos, minden bizonnyal alig várja, hogy újabb esélye legyen bizonyítani a legnagyobb tornákon. Ameddig erre lehetősége lesz, addig Südstadtban indul néhány honfitársával egy otthoni versenyen ahol messze a legnagyobb esélyes. Tizenhat férfi és nyolc női játékos vesz részt a 151,750 euró összdíjazással rendelkező egyedi tornán.

Thiem mellett, ott lesz az a Jürgen Melzer is, aki 2010-ben az ATP-világranglista 6. helyét is elérte. Kétszer is Grand Slamet nyert párosban (Wimbledon 2010, US Open 2011), egy alkalommal pedig vegyes párosban (Wimbledon 2011). Az egyéni versenyszámban is van mivel büszkélkedhetnie, mivel öt tornát (kétszer Bécsben) nyert pályafutása alatt.

Jurgen Melzer (Fotó: Bryan Pollard / Shutterstock.com)

Egyik legemlékezetesebb mérkőzését a 2010-s Roland Garros negyeddöntőjében játszotta, ahol két játszma hátrányból fordította a meccset Novak Djokovic ellen. Jelen pillanatban csak párosban folytatja karrierjét (a páros világranglista 35. játékosa), de ennek a tornának alkalmával ismét egyéni versenyszámban lép pályára. A rajtvonalnál szintén ott lesznek Dennis Novak (ATP 85.) és Tamira Paszek is.

Kiemelt mérkőzések

Fogadj most!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.05.25. (06:45).