A kiesés ellen küzdő hazai gárdának nagy szüksége van a pontokra.

A nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején futballozott az 56-szoros magyar válogatott Kovács Kálmán az Auxerre csapatában, amellyel 1991-ben bronzérmet szerzett. Szép eredmény volt ez akkor a Diplomatáktól, de még szebb volt az 1995-ös év, mikor a klub története első és egyben utolsó bajnoki címét szerezte. Kovács ekkor már Cipruson kergette a bőrt.

A kis nosztalgia után visszacsöppenve a rideg valóságba, a mai Auxerre a francia élvonal kiesőzónájában vesztegel, ahonnét - egyelőre - akkor sem fog elmozdulni, ha péntek este legyőzi az erősebb állománnyal rendelkező 7-szeres francia bajnok Lyont.

Az eredményes tippeléshez segítséget nyújt a Sportfogadó Suli, ahol nem lesz hiábavaló pár percet elidőzni.

február 17., péntek

Auxerre - Lyon Stream

A péntek esti Auxerre - Lyon találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 15. 17:40 UTC.