Az Olimpiai Stadionban is megvan Xaviék pályaválasztói előnye.

Az ideiglenes otthonukban is jól szerepelnek a katalánok, akik kedd este a Royal Antwerpen csapata ellen kezdik meg a Bajnokok Ligája 2023/24-es szezon csoportkörét. 

Alaposan bemelegített a Bajnokok Ligájára a FC Barcelona gárdája, amely öt bajnoki meccséből csak a szezonnyitón bukott két pontot, de aztán semmit sem bízva a véletlenre, gyorsan behúzta a soron következő négy bajnokiját. Legutóbb már egész magabiztos volt Xavi csapata, ötöt gurított a középmezőnyben tanyázó Betisnek.

Fogadásfokozó:

Joao Felix gólt szerez a 16-oson kívülről 

15.00    17.00

Robert Lewandowski 3 vagy több gólt szerez

8.50    9.00

Nem véletlen kapta A Nagy Öreg becenevet a Royal Antwerpen csapata: a belga klubnak 1880. szeptember elsején csengettek be, mikor még a Belga Labdarúgó-szövetség sem létezett. Gondolnánk, hogy a hosszú múltra visszatekintő egyesületnek a megszerzett címek számát tartalmazó lista is terjedelmes lett, de ez nem így van, hiszen csupán 5 bajnoki cím és 4 kupagyőzelem jött össze a közel 150 év alatt. A Bajnokok Ligájában sem szerepeltek túl sokszor a pirosak, így minden perc ajándék, amit ezen a szinten tölt a csapat.

A mérkőzést a Sport 2 televízió élőben közvetíti.

Tippek, vélemények?

A Bajnokok Ligája keddi programja:

szeptember 19., kedd

Fogadj ITT a mérkőzésekre!