Több csapat esélyes még a bajnoki címre, mint például a Fenerbahce.

Szerda este a 2020-as bajnok Basaksehir otthonában lép fel a Fenerbahce együttese, amely az utóbbi években rendre lemaradt a bajnoki címről.

A hazai gárda az elmúlt hetekben rengeteg pontot engedett ki a markából, aminek az lett az eredménye, hogy már semmi esélye nincs beérni a listavezető Galatasaray csapatát. De nem csak a bajnoki cím, hanem a Konferencia Liga selejtezője is kezd elveszettnek látszani, jó adag szerencse nélkül, aligha érhetnek oda a harmadik helyre.

A Fenerbahce a török foci egyik szeme fénye, viszont 2014 óta nem sikerült növelni bajnoki címei számát. A 2020-21-es szezonban csak egy hajszálon múlt a siker, 2022-ben a második helyen végzett, de több ponttal lemaradva, és jelenleg is a második helyről készül a folytatásra. Lehet ebből még valami, de nagyon sok múlik azon, hogy az éllovas Galata mennyit fog engedni a gyeplőn a következő hetekben.

Szerdai mérkőzések:

április 19., szerda

Basaksehir - Fenerbahce Stream

A szerda esti Basaksehir - Fenerbahce találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!