A jelenleg legmagasabban rangsorolt brit játékos, Daniel Evans (ATP 28.) egy hónappal ezelőtt megnyerte a Battle Of The Brits torna első felvonását miután Kyle Edmund-t (ATP 44.) sikerült legyőznie a döntőben. A legyőzöttnek viszont alkalma lesz visszavágni a másodjára megrendezett eseményen.

július 28., kedd

Sokan Edmundtól várták, hogy bizonyítson, de a kétszeres ATP-tornagyőztes (Antwerpen 2018, New York 2020) nem tudta legyőzni honfitársát, aki még egyszer sem érezte a végső győzelem ízét ATP-tornán. Annál nagyobb volt a meglepetés, mivel Evans az említett döntőig mindhárom eddigi egymás elleni mérkőzését elveszítette Kyle ellen. Edmund még szorossá sem tudta tenni az összecsapást és nem kevesebb, mint hat alkalommal veszítette el adogatását, aminek következtében 3-6, 2-6-s végeredménnyel csak a második legjobb lett a hazai versenyen.

Most viszont változhat a kimenetel kettőjük között, mert Edmund ígéretesebben rajtolt az újonnan elkezdődött tornán. Első meccsén két játszmában verte Anton Matusevich-t (ATP 561.), míg Evans három játszmában bukott el Cameron Norrie (ATP 77.) ellen. Az nyilvánvaló, hogy Danielnek acélosabb ellenféllel kellett szembenéznie (mint ahogyan a ranglistán való helyezések mutatják), de akkor is a papírforma szerint győznie kellett volna.

További mérkőzések

július 28., kedd


Fogadj itt a tornára!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

At oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.28. (08:08).