Fel tud jutni a heti ranglista élére, hogy 500€ készpénzt nyerjen?

Tippelje meg a Premier Liga mérkőzéseinek eredményeit és teljesítsen küldetéseket minden héten, hogy freeroll jegyeket, ranglista pontokat és díjkerék pörgetéseket szerezhessen.

Jusson fel a heti ranglista élére, hogy kivehesse a részét az 500€-ból, és szerezze meg az 1.000€ fődíjat a kerékről. Tegye meg tippjeit, és játsszon 2022. január 10. és május 23. között.

Így működik:

  1. Jelentkezzen minden héten a póker szoftver Küldetések részén található „Indít” gomb megnyomásával.
  2. Adja le mérkőzés tippjeit és teljesítse küldetését, hogy érvényesíthesse tippjeit, és nyerjen egy 500€ freeroll jegyet.
  3. Tippelje meg helyesen a mérkőzések legalább felét, hogy pörgetést nyerjen a Premium League díjkeréken.
  4. Nyerjen 500€-t, ha első lesz a heti ranglistán, vagy ossza meg a nyereményt az első helyezettekkel.

Díjkerék és freeroll lebontás

Premium League díjkerék lebontás

 Díj  Valószínűség
 1.000€ készpénz  0,030%
 100€ készpénz  0,248%
 10€ Twister jegy  2,977%
 5€ Twister jegy  12,403%
 20 ingyen pörgetés  12,403%
 10 ingyen pörgetés  22,326%
 5 ingyen pörgetés  24,807%
 1€ Twister jegy  9,923%
 10 x 0,10€ ingyen vak  9,923%
 Öt x 0,10€ ingyen vak  4,961%


€500 Premium League Freeroll lebontás

 Díj  Díjak száma
 5€ Twister jegy  100


Szerezz jegyeket!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Fő részvételi feltételek

  • A Premium League 2022. január 10-én 10:00-tól (GMT) május 23-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  • Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az „Indít” gombot a póker szoftver Küldetések részén. Emellett teljesítenie kell a küldetését, hogy egy €500 Premium League Freeroll jegyet szerezhessen, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  • Az €500 Premium League freeroll jegyek az €500 Premium League freeroll versenyre érvényesek. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2022. január 18-tól május 24-ig. A freeroll jegyek 2022. május 24-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 14 napig érvényesek.
  • Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
  • Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 nap után lejárnak.
  • A díjkeréken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A ranglistákból származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.
  • A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
  • A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A Premium League 2022. január 10-én 10:00-tól (GMT) május 23-án 23:59-ig (GMT) tart.
  2. A feljogosító időszakok hetente futnak (kivéve a nemzetközi szünetekben, amikor kéthetente futnak). A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  3. Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia az „Indít” gombot a póker szoftver Küldetések részén.
  4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése

  1. A tippjét a póker szoftver Küldetések részén kell leadnia. A már leadott mérkőzéstippek megváltoztatása nem lehetséges.
  2. Önnek teljesítenie kell a küldetését, hogy egy €500 Premium League Freeroll jegyet szerezhessen, valamint, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  3. A készpénzes asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A bajnokságok a küldetés teljesítésébe akkor számítanak bele, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.
  4. 10 „Status Points” pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake vagy bajnokság díj után.
    A Premier Liga mérkőzések eredményeinek legalább 50%-át helyesen kell megtippelnie, hogy pörgetést nyerjen a Premium League díjkeréken. Például, ha egy feljogosító időszak alatt hét mérkőzésre kerül sor, úgy Önnek legalább négyet kell helyesen megtippelnie.

Díj megszerzése

  1. Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglista pontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglista pont jár minden helyes tippért. A ranglistát hetente frissítik, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglista információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
  2. Legalább egy Premium League mérkőzésnek teljesülnie kell, hogy bármilyen díj jóváírásra kerüljön a ranglistán elért helyezés eredményeként.
  3. Díjkerék pörgetésekkel jutalmazzuk, ha az eredmények legalább 50%-át eltalálja a feljogosító időszakban, ezeket a pörgetéseket pedig a feljogosító időszak utolsó mérkőzését követő 48 órán belül írjuk jóvá a számláján. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő 7 napon belül lejárnak.
  4. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver felső részén.
  5. A Premium League díjkeréken nyert díjakat automatikusan jóváírjuk. A heti ranglistán elért helyezésből származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.

Döntetlen esetén

  1. A ranglistahelyezése az összegyűjtött ranglista pontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, mindannyian holtversenyben lesznek az adott helyezést illetően. A következő ranglistahelyezés a jobb eredménnyel rendelkező játékosok számán alapul. Például, ha három játékos áll az 1. helyen 50 ponttal és Önnek 49 pontja van, Ön 4. helyezett lesz a ranglistán.
  2. Az 500€ készpénzt vagy teljes egészében a heti ranglistán a legtöbb pontot elért játékos kapja, vagy egyenlő arányban osztjuk el a legmagasabb pontszámot elért játékosok között.

Díj felhasználása

  1. Az €500 Premium League freeroll jegyek az €500 Premium League freeroll versenyre érvényesek. Ez egy 2-szeres indulási lehetőséggel rendelkező All-in Shootout verseny, amely minden kedden 20:00-kor (GMT) indul 2022. január 18-tól május 24-ig. A freeroll jegyek 2022. május 24-én 19:59-kor (GMT) lejárnak, míg a freeroll versenyen nyert Twister jegyek a jóváírásuktól számított 14 napig érvényesek.
  2. A díjkerék pörgetésekkel szerzett Twister jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
  3. A Premium League díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  4. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.
  5. Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Jegyek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.

Általános információ

  1. Nem garantáljuk, hogy minden asztal vagy nyerőgép elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  2. A számítógépes vagy mobil böngészőben játszó ügyfeleknek a Premium League promóciós oldalt kell meglátogatniuk, hogy megtekinthessék a részletes ranglista információkat.
  3. Az akcióban résztvevő mérkőzések dátumai és kezdőrúgási időpontjai megváltozhatnak az utolsó pillanatban.
  4. Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkeréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
  5. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  6. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  7. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  9. A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  10. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.