A Steffi Graf Stadion gyepén Petra Kvitova és Elina Svitolina fognak összecsapni a bajnoki cím megszerzéséért. A kilenc eddigi egymás elleni meccseiken csak egy alkalommal került sor döntő játszmára.

A berlini torna elődöntőiben mindkét játékos sima győzelemmel szerezte meg a döntős helyét. Elina borította a papírformát Anastasija Sevastova ellen 7-6, 6-3-as végeredménnyel, Petra pedig 6-3, 6-2-re verte Kiki Bertens-t. Akárhogyan is nézzük a mutatókat, a mérleg nagyon a cseh játékos fele húz.

Kvitova az említett kilenc Svitolina elleni meccséből hetet nyert és bár sosem játszottak még füvön, elméletileg a gyors játékfelület neki kedvez. Petrának négy tornagyőzelme van ezen a borításon (amelyek közül két Wimbledon-győzelem), Elinának viszont egy sem.

Mégis, Elina minden bizonnyal emlékszik legutóbbi összecsapásukra, amelyet a 2018-s WTA-világbajnokságon nyert meg. Emellett, adhat neki némi önbizalmat az a tény is, hogy a tavaly a Wimbledonon Petra a negyedik fordulóig jutott, ő viszont az elődöntőig menetelt.

július 17., péntek

A 3. helyért is meg fognak küzdeni a hölgyek és a férfi versenytáblán is folynak a harcok:

július 15., szerda

július 16., csütörtök


Fogadj itt a német tornára!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.15. (06:59).