Az immár negyvenkét éves Tommy Haas már jó ideje visszavonult, de a berlini torna alkalmával visszatér. A Next Gen Finals bajnoka, Jannik Sinner ellen kiderül, hogy mennyire bírja még élvonalú játékosokkal felvenni a harcot.

Aki már a kilencvenes években követte a tenisz világát, annak minden bizonnyal ismerős a német játékos. A gyönyörű egykezes fonákkal rendelkező teniszező a világranglista második helyezettje is volt és mind a négy Grand Slam-tornán eljutott legalább a negyeddöntőig. Tizenöt tornát nyert pályafutása alatt, amelyet 2018-ban zárt le hivatalosan. Jelen pillanatban az Indian Wellsben rendezett Masters-torna igazgatója.

A Bett1 Aces Berlin verseny játékfelületéhez hasonló füves borításon mindkét tornagyőzelmét Halléban szerezte, 2009-ben Novak Djokovicot, 2012-ben Roger Federert verte a döntőben. Amikor Tommy 1996-ban elkezdte pályafutását, Jannik Sinner (ATP 73.) még meg sem volt születve. Haas visszavonulása után is elég jó formában tartotta magát, de akárhogy is nézzük, nem ő az esélyes a tizennyolc éves olasz tehetség ellen. Sinner 2019-ben három Challengert, két ITF-tornát és a milánói ATP Next Gen Ifjúsági világbajnokságot nyerte. Ettől függetlenül, élvezet lesz újra látni a német játékát, aki minden bizonnyal gyakran szerva-röptézni fog ezen a borításon. Ezzel a játékstílussal talán meglepheti olasz ellenfelét.

július 13., hétfő

Játék hendikeppel Haas, Tommy +3.5 @ 1.95
Játék hendikeppel Sinner, Jannik -3.5 @ 1.80
Játékok száma Alatt 20.5 @ 1.70
Játékok száma Felett 20.5 @ 2.08

További mérkőzések

július 13., hétfő

Fogadj itt a tornára!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.13. (07:04).