Szombat este a madridi Wanda Metropolitano stadion látja vendégül az idei BL-döntő két szereplőjét, a Tottenham Hotspurt, illetve a Liverpool FC-t, mi pedig egy nagyszerű ajánlattal várunk benneteket.

Regisztrálj általunk az Unibet fogadóirodához, töltsd fel a számlád és helyezz el minimum egy fogadást (akár élőben is) a szombati BL-döntőre. A feltételeket teljesítők részt vesznek egy nyereménysorsoláson, ahol 30.000 forint vár a győztesre!

június 01., szombat

Mit kell tenned?

  1. Regisztrálj az Unibetre oldalunkról indulva!  Kattints ide --> Regisztráció
  2. Töltsd fel a számlád (pl. bankkártyával 3300 forint/10 euró a minimum befizetés).
  3. Helyezz el egy fogadást az Unibeten a Tottenham - Liverpool BL-döntőre (mérkőzés előtti, vagy élő fogadás).
  4. Jelentkezz a nyereménysorsolásra! Kattintsd IDE és a felugró ablakban töltsd ki az Unibetes mezőt (írd be az újonnan regisztrált Unibetes felhasználóneved).

Hasznos tipp! Még mielőtt a regisztrációra (fenti linkre) kattintanál töröld a sütiket (cookie-k), hogy biztos legyél abban, hogy a regisztráció általunk történik!

Nyeremény

30.000 forint!

A pénznyereményt Skrillen vagy Paypalen keresztül utaljuk. A nyertes dönt a fizetési metódusról.

Sorsolás:

  • BL-döntőt követő hétfő (Június 3.)!

És ez még nem minden!

Az új Unibet ügyfelek egy 20.000 forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek, illetve ne felejtsétek, hogy az általunk regisztrálóknak és befizetőknek egy exkluzív 5.000 forint értékű ingyen fogadás is járhat!

FONTOS!

A feltételek teljesítése után TÖLTSD ki az Unibetes mezőt ezen a linken, mivel csak azon személyek szerepelnek a nyereménysorsoláson akik ezt megtették!

Unibet felhasználónév megadása

Ha bármilyen kérdésed van az ajánlatunkkal kapcsolatban, vagy regisztrációd során akadnak gondjaid, akkor lépj velünk kapcsolatba (fórumon vagy a lap alján a hozzászólás funkciót használván)!