Mélyponton a zebrák, pedig Allegri tavaszra várta a fellendülést.

Vasárnap este a Renato Dall'Ara stadionban lép fel a Juventus együttese, amely a Bologna vendége lesz az olasz bajnokság 32. fordulójában.

Szerda este szertefoszlott a Juventus azon álma, hogy idén megszerezze a klub 15. Coppa Italia címét, ugyanis az Inter elleni elődöntőben két mérkőzés sem volt elég ahhoz, hogy a fináléba lépjen a gárda. A csapat vergődése a bajnokságban is erősen érezhető, hiszen zsinórban három meccsen maradt pont nélkül. Lehetetlen megjósolni, hogy ezután mi fog következni, de az biztos, hogy nem jó irányba haladnak a dolgok Torinóban.

A Bologna sincs túl jó formában, a legutóbbi két fordulóban csak egy pont szerzett Thiago Motta gárdája, de mikor, ha nem a Juventus ellen szeretne kilábalni az egyébként nem túl mély gödörből.

Tippek, vélemények?

április 30., vasárnap

Bologna - Juventus Stream

A vasárnap esti Bologna - Juventus találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!