Nincs mit számolgatni, nyernie kell a Dortmundnak.

Négy fordulóval a német Bundesliga zárása előtt még mindig van esély arra, hogy 2012 után újra felüljön a trónra a Borussia Dortmund együttese, ám ehhez óriási szükség lenne a vasárnap délutáni Wolfsburg elleni sikerre.

Sokkal jobb helyzetben lennének a sárga-feketék, ha mondjuk a liga két harmatgyenge csapata, a Stuttgart és a Bochum ellen nem két, hanem hat pontot szereztek volna, de hát ilyen a foci, mindig akad egy-egy meglepetés, amiért később nagy árat fizet a csalódott fél.

Tippek, vélemények?

május 07., vasárnap

Borussia Dortmund - Wolfsburg Stream

A vasárnap esti Borussia Dortmund - Wolfsburg találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: cunaplus/Shutterstock