Erling Haaland nem talált be a Leverkusen hálójába, ki is kapott a BVB.

A Borussia Dortmund idei három győztes bajnoki fellépésén tizenöt gólt szerzett, ebből hét találat Erling Haaland nevéhez fűződik, aki a téli átigazolási szezonban mondta fel osztrák albérletét, hogy Dortmundba költözhessen. Természetesen nem arról volt szó, hogy díjnemfizetés miatt a SALTÁV kikapcsolta a fűtést ausztriai otthonában, egész egyszerűen szakmai szempontok vezérelték döntése meghozatalánál.

A csatár németországi debütálása álomszerűre sikeredett, hiszen a Augsburg elleni bajnokin mesterhármassal vette ki részét az 5-3-as győzelemből. Aztán jött két bajnoki a Signal Iduna Parkban, ahol először a Köln, majd az Union Berlin kapusait kényszerítette fejenként kétszer arra, hogy a hálóból kotorják ki a bogyót. Mindkét mérkőzésen fölényes dortmundi siker született.

Végül következett a múltheti Leverkusen elleni idegenbeli fellépés, ahol megszakadt Haaland sorozata, nem talált be Hradecky kapujába, és még a csapata is kikapott (4-3).

Tragédia nem történt, péntek este a Frankfurt ellen lehet javítani, s visszatérni arra a győzelmi útra, amelyről egy pillanatra kibillentek a sárga-feketék.

Néhány odds a mérkőzésre:

A szombati program:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-02-13, 19:00

  Fogadj és nézd élőben!