A spanyol bajnokság mintájára a németeknél is FIFA-bajnokság indul a hétvégén profi labdarúgók részvételével. 

Egy hete Spanyolországban Marco Asensio győzelmével ért véget a LaLiga Santander Challenge, ahol profi labdarúgók kontrollert ragadtak és saját csapataikat irányítva FIFA-ztak. Hasonló kezdeményezést indít a Bundesliga is, annyi a különbség, hogy itt a profi labdarúgók mellett akár profi FIFA-játékosok is részt vehetnek, mivel a csapatok,két főből állnak.

A legnagyobb német klub, a Bayern München hasonló okokból nem vesz részt, mint a Barcelona a spanyol sorozatban (FIFA vs PES). Nem maradunk azonban sztárok nélkül, hiszen ahogyan a spanyol torna esetében is, itt is vállalták a megmérettetést ismert labdarúgók. A Dortmundot Achraf Hakimi képviseli, míg a Leipzignél Nordi Mukiele ragad kontrollert. 

A legerősebb csapattal a Werder Bremen rendelkezik. Náluk a Bundesliga idei FIFA-bajnoka mellett egy profi labdarúgó, Maximilian Eggestein is részt vesz, aki állítólag nem ügyetlen játékos. A mezőnyben több profi FIFA-s emelheti a mérkőzések színvonalát, látványos csatákra lehet kilátás. Az esemény mérkőzéseit szombaton (7 találkozó) és vasárnap rendezik (6 meccs).

ÉLŐ Közvetítés

Bundesliga Home Challenge Tippverseny

Tippelj a Bundesliga Home Challenge mérkőzéseire. A legjobb eredményt elérő játékosok pénznyereményben részesülnek!
A rangsorolás tipparány alapján (helyes/téves tippek száma) történik.

Nyeremények:

1.hely: 10 000 Forint 
2.hely: 5 000 Forint
3.hely: 3 000 Forint

A nyeremények átvételéhez szükségetek van egy Skrilles számlára.

Tippelj MOST

március 28., szombat