A Juventus egykori legendás hálóőrével juthat az élvonalba a Parma.

Kedd este Szardínia szigetére utazik a Parma Calcio együttese, amely a Cagliari vendége lesz az olasz másodosztályú bajnokság rájátszásának elődöntőjében. 

Könnyen lehet, hogy a két felvonásból álló csata első része a hazai pálya előnyét élvező Cagliari csapatáé lesz, ám annak tudatában, hogy a vendégek kapuját a 45 éves Gianluigi Buffon védi, mindez csak szerény feltételezés. Addig, míg két meccsen dől el a továbbjutás csak találgatni lehet, hiszen ahogy Cagliariban, úgy Parmában is jöhet olyan fordulat, amire előzetesen senki sem számított. 

május 30., kedd

Cagliari - Parma Stream

A kedd esti Cagliari - Parma találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Gianluigi Buffon (Fotó: bestino / Shutterstock.com)