A 2023-as Ausztrál Open első játéknapján már pályára lép a magyar teniszező, mi pedig élőben követhetjük őt.

Korábban egyetlen egy alkalommal találkozót Fucsovics az argentin Federico Coriával, 2017-ben salakon a vicenzai Challenger tornán, akkor pedig sikerült három szettben legyőznie. 

Idén Marcinak sikerült már egy versenyt nyernie, bár még csak január közepén tartunk. Az év első napjain jött össze ez neki, a canberrai Challenger tornán, majd viszont érkezett egy hidegzuhany, ugyanis az Adelaide-i, ezúttal ATP verseny első körében két sima szettben búcsúztatta őt a holland Robin Haase (4-6 3-6).

Amennyiben sikerül továbbjutnia az Ausztrál Openen, akkor a második körben az olasz Lorenzo Musetti, vagy a dél-afrikai Lloyd Harris lesz az ellenfele a nyíregyházi játékosnak.

A mérkőzést élőben közvetíti a bet365, valamint az Unibet fogadóiroda is. Ahhoz, hogy követhesd egy aktív számlával kell rendelkezned az említett bukméker egyikénél, vagy akár mindkettőnél is, ami azt jelenti, hogy az egyenleged nagyobb, mint nulla. Tehát amennyiben most regisztrálsz, akkor előbb fel kell töltened egyenleged egy minimális összeggel, ami a bet365 esetén 1500 HUF, míg az Unibetnél 3300 HUF. A leggyorsabb befizetési mód a bankkártyás megoldás, legyen szó akár Visáról, akár Mastercardról.

Földrajzi korlátozások is érvényben lehetnek, de pl. Magyarországról ha van aktív számlád akkor követni tudod a mérkőzést.

  bet365   Unibet

Exkluzív ajánlatunk

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibetre és feltöltöd számlád, akkor a kezdő bónuszokon kívül egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz. További részletek

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-16, 6:00CET

január 16., hétfő