Második díjazására készülhet a Leicester City kapusa?

Az Unibetnél fogadhatunk az év legjobb dán focistájára, akik közül Kasper Schmeichel a favorit. Korábban is nyert már egyszer, még 2016-ban, a fantasztikus Premier League-menetelésnek köszönhetően. Idén valószínűleg a világbajnokság miatt kerülhetett előtérbe, hiszen a Leicester City visszaesését követően kiugró teljesítményt nem mutatott a bajnoki találkozókon. A vébén viszont a dánok minden meccsén remekül védett, kétszer a meccs legjobbja is lett. Édesapja háromszor nyerte el a legjobb dán focista címét, könnyen lehet, hogy Kasper felzárkózik mögé.

Többszörös nyertes a második esélyes, aki az utóbbi időszak legjobb dán labdarúgója. Christian Eriksen csapatában sokkal markánsabb teljesítményt nyújt, mint a Leicester kapusa, de a világbajnokságon talán elmaradt tőle a klasszis szerep, a csapatot húzó játék. 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben és 2017-ben ő volt a legjobb dán labdarúgó, amivel beérte Brian Laudrup négy elsőségét.

Németországban légióskodó a harmadik jelölt, győzelmi esélye oddsok alapján nincs. Thomas Delaney-ről van szó, a kínálatban 15.00-os szorzóval szerepel. A 27 éves játékos hosszú évekig az FC Kobenhavn sorait erősítette, aztán 2017-ben légiós lehetőség mellett döntve, a Werder Bremenbe igazolt. 45 mérkőzés alatt 7 gólig jutott, 2018 júniusában pedig újabb váltás következett karrierjében, hiszen 20 millió euróért a Borussia Dortmundnál kötött ki.

Dánia - Év labdarúgója:

  • Kasper Schmeichel 1.25
  • Christian Eriksen 4.00
  • Thomas Delaney 15.00