Naponta 5 000 Forint értékű Unibetes bónuszokban részesülhettek, illetve részt vehettek a tippjátékunkban is, ahol a legjobb 3 játékost díjazzuk. 

Az ünnepi periódusban megrendezett darts-vb alatt érdemes belépnetek a külön ennek az eseménynek nyitott fórumtémánkba, mivel az ott közölt értékes információk mellett nyereményjátékainkban is részt vehettek.

Minden nap egy újabb kihívással fogunk jelentkezni, s mint ahogy megszokhattátok a részvétel most is teljesen ingyenes. Bármikor lehet csatlakozni, mindössze egy fórumos regisztrációra van szükségetek. Regisztráció

Napi nyeremény: 5 000 Forint értékű Unibet bónusz

Ezen kívül tippjátékunkban, napi szinten tippelhettek a darts-vb mérkőzéseire, és jó hír, hogy kiegészítettük a tippelési lehetőségeket, így a mérkőzés kimenetele mellett pl. a pontos eredményre, szetthendikepre, 180-asok számára stb. is helyezhettek el tétet.

Nyeremények:
1.hely: 10 000 Forint
2.hely: 5 000 Forint
3.hely: 3 000 Forint

Tarts velünk, olvasd dartsos előzeteseinket, szurkolj kedvence(i)dnek (legyen szó akár van Gerwenről - 2.50, Gary Andersonról - 4.33, vagy bárki másról), kiállítsd, hogy 180(!) és vedd ki részed nyereményeinkből is!

Darts-vb Fórum   Darts-vb Tippjáték