A csatár Erdély Csanád szerint a magyar jégkorong-válogatott meglepi majd az osztrák csapatot hétfőn a kijevi divízió I/A-csoportos világbajnokság második fordulójában.

"Mi jobban ismerjük őket, mint fordítva, így aztán a következő egymás elleni összecsapáson meg tudjuk lepni őket" - nyilatkozta a fehérvári játékos a vasárnapi edzést követően az MTI-nek.
"Nagyon jó volt túlesni a nyitányon, szerencsére mindhárom pontot megszereztük a hazaiak ellen. Az osztrákok viszont kikaptak az első napon a kazahoktól, így nekik már nincs hibázási lehetőségük, ha a feljutásról van szó. Éppen ezért mi lehetünk azok, akik ettől az álomtól megfosztjuk őket. Fiatalos csapatunk van, jobban bírjuk majd erővel" - tette hozzá a nyitányon gólpasszt elérő Erdély.

Csányi-Karol-Magyarország-Jégkorong-001

Csányi Karol. (MTI Fotó: Kovács Tamás)

A Svédországban szereplő Galló Vilmos kiemelte: nagyon fontos lesz a jó kezdés hétfőn, mert minden egyes hibával az ellenfelet erősítik.
"A kazahok elhúztak ellenük, aztán visszaengedték az osztrákokat a meccsbe. Ebből nekünk is tanulnunk kell. Jó csapat ellen játszunk, de nincs kitől tartanunk" - mondta Galló, aki szintén egy találatot készített elő az ukránok ellen.
A 75 perces vasárnapi edzés csapatfotózással kezdődött, majd Erdély elmondása szerint azokat a játékelemeket gyakorolták, amelyek nem mentek jól az első fordulóban.

A 2. forduló programja:
hétfő:

Ausztria-Magyarország 19.30

szombaton játszották:

Magyarország-Ukrajna 5-3
Kazahsztán-Ausztria 3-2
Koreai Köztársaság-Lengyelország 4-2

(forrás: MTI)

19:30    Magyarország - Ausztria    2.55   4.28   2.22

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre:

  • Magyarország +1.5 hendikep    1.35
  • Ausztria -1 hendikep    3.20
  • Gólok száma 5.5 felett    2.10

 

Fogadj ITT a mérkőzésre!