A Juventus lesz a harmadik labdarúgó klub amely szerepet kap az Amazon Prime Video “All or Nothing” dokumentumfilm-sorozatában.

A sorozat végigkíséri a csapatot a 2020/21-es Serie A szezonon, és a hírek szerint számos kulcsfontosságú eseményt tartalmaz majd, közöttük Andrea Pirlo vezetőedző kinevezését is.

A sorozat a Fulwell 23 brit produkciós iroda vezetésével készül, amely olyan népszerű sport jellegű dokumentumfilmeknek adott már életet, mint a “Sunderland ‘Til I Die”, “The Class of 92” és az “I Am Bolt”.

Az alkotás még ebben az évben debütál, kizárólag a Prime OTT platformon, a világ több mint 240 területén.

Giorgio Ricci, a Juventus részéről így nyilatkozott: “Ez egy újabb előrelépést jelent klubunk folyamatos fejlődésében. Az Amazon Prime Video-val való együttműködés egy tökéletes kollaboráció két sikeres márka között, ahol olyan álláspontok találkoznak mint a: globális elérés, innováció és a folyamatos változás. Nagy örömmel mutatjuk be a világnak, hogy mi is valójában és mit jelent a Juventus márka.”

Az első klub, amely az “All or Nothing” sorozatban szerepelt a Manchester City volt, őket követte a Tottenham Hotspur, míg az NHL-es Toronto Maple Leafs csapata is helyet kap majd a sorozat egyik jövőbeli évadában.

Ugyanakkor azt is bejelentették, hogy a Bayern München is kap saját dokumentumfilm sorozatot, ugyanis 2019-ben a rivális Borussia Dortmund már szerepelt egy 4 részes alkotásban.

A Juventus korábban a Netflix 2018-ban elkészített  dokumentumfilmjében (First Team: Juventus).

Az Amazon egyre hangsúlyosabb szereplővé válik a sport műsorsugárzások terén, a közelmúltban megszerezte a spanyol La Liga brit közvetítésének jogait a jelenlegi Premier League mérkőzések mellett.

Borítókép: Sportfogadas.org