Magyar játékosok uralták az ingyenes tippjáték élmezőnyét, amivel sok pénzt és ingyenes fogadásokat nyertek, megéri tehát figyelni az Unibet promócióit!

A többedjére megrendezett Nyerő Szériában az volt a feladat, hogy a naponta feltett kérdésekre kellett jól válaszolni, a leghosszabb szériát produkáló résztvevők pedig 3.2 millió forintos nyereményalapon osztoztak. Ezúttal egy magyar játékos volt a legügyesebb.

"Az elején csak szórakozásnak indult az egész, aztán ahogy egyre előrébb jutottam, úgy kezdtem jobban odafigyelni rá. A végén a ranglista alapján már tudtam, hogy én nyertem, bár nehezen akartam elhinni” - mesélte Dorottya, aki 15 napon keresztül tippelt helyesen.

Nyertes honfitársunk azt is elárulta az iroda munkatársának, hogy teniszre, asztaliteniszre, kosárlabdára, illetve e-sportra szokott fogadni, általában a mérkőzések győztesére, és kicsivel több mint egy éve játszik az Unibet oldalán. Dorottya nem tudta, de ez egyfajta felkészülési időszak volt számára, hiszen a Nyerő Szériában olyan kérdések voltak, hogy melyik csapat nyeri az adott meccset.

„A vége felé rezgett a léc, de nagyon örülök annak, hogy sikerült nyernem" - mondta az 1.9 millió forintot és 30 ezer forint értékű ingyenes fogadást nyerő hölgy.

A harmadik helyre is egy magyar játékos ért oda, 320 ezer forinttal gazdagodva. Szorosan ott volt Dorottya nyomában, 14 napos végső szériával. Nem csak az élmezőny járt jól az ingyenes játékkal, hanem azok is, akik egymást követő napokon keresztül, helyesen válaszoltak a kérdésekre. Ahogy a fenti képen látható is, hármas győzelmi szériánként osztotta ingyenes fogadásait az Unibet. Ezúton is gratulálunk Dorottyának és a játék harmadik helyezettjének!

Hogyan nyerhetsz te is?
Először is érdemes általunk regisztrálnod az Unibetre, így a kezdőbónusz mellett 5.000 forint értékű ingyen fogadásban részesülhetsz. Miután megvan a felhasználói fiókod, figyeld az iroda promócióit, amiket mi is közlünk weboldalunkon, és amikor indul a következő ingyenes Nyerő Széria, vegyél részt és válaszolj helyesen.