A komfortos otthon elhagyása nem sok jóval kecsegteti a kölni játékosokat.

Szombat este a Borussia Dortmund vendége lesz az idegenben nem túl acélos FC Köln együttese a német Bundesliga 25. fordulójában.

A két gárda statisztikájára pillantva, feltűnő különbségként tárul elénk, hogy a Dortmund hazai pályán nagyon masszív tud lenni, míg a Köln általában az idegenbeli fellépésein hozza a megilletődött csapatok játékát. Ez teljesen normális jelenség, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy csapatnak a saját vagy vendégszurkolói többség előtt kell szerepelni, és mint hátrány, ez a mostani csatán is kirajzolódhat. Arról nem is beszélve, hogy sárga-feketék kőkemény harcot folytatnak a Bayernnel a bajnoki címért, úgyhogy már a Köln pontszerzése is nagy bravúr lenne a Signal Iduna Parkban. 

Ha tippelnél a mérkőzésre, de még nem tudod, hogy mit, akkor nézz be a Sportfogadó suliba, ahol nagyon sok remek ötlet segíthet egy jó fogadás elhelyezéséhez.

A forduló szombati programja:

március 18., szombat

Dortmund - Köln Stream

A szombat esti Dortmund - Köln találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!