Figyelembe véve az inflációt, gazdaságilag ez egy jó döntés lehet Balázstól.

Szabadon igazolható a magyar középpályás, ami annyit jelent, hogy csak vele kell megállapodni, hogy mekkora legyen a fizetése. Valószínűleg a magyar klubok elbuktak a tárgyalóasztalnál, mert Dzsudzsák többször is jelezte az utóbbi hetekben, hogy voltak magyar megkeresései.

Nyilatkozataival utal rá, hogy ő még egyelőre külföldi csapatokban gondolkozik. Nagy kár persze számára, hogy a külföldi csapatok nem így látják. Újságírói kérdésekre válaszolva a Hungaroringen elmondta, hogy nem kizárt a hazatérés, de érez még magában annyit, hogy légiósként kamatoztassa tudását.

"Természetesen mindig megtisztelő, ha szeretettel várnak itthon és számítanának a segítségemre, a játékomra, de egyelőre nem szeretnék jönni" - vélekedett a Magyar Nagydíjon az al-Vahda SC egykori játékosa.

Az Unibetnél továbbra is magyar csapatok a favoritok, a fogadási kínálat élén a Ferencváros áll 1.65-ös szorzóval. Székesfehérvár is egy lehetséges opció az iroda szerint, hiszen a zöld-fehéreket a MOL Vidi FC követi a listában hármas oddsért. Dzsdudzsáknak szeptemberig még van ideje klubot találni, és mivel úgy tűnik külföldben gondolkodik, ezért nagy szorzót is foghatunk. Ez persze nem lesz egyszerű feladat, az is lehet, hogy jövőbeni klubja nincs a kínálatban.

Hova igazol Dzsudzsák Balázs?

Az oddsok az Unibet irodától származnak és ebben az időpontban voltak érvényesek: 2018-08-01, 14:00CET!