Pénteken és szombaton, illetve hétfőn és kedden összesen ötven labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést rendeznek szerte a kontinensen.

A harmadik és negyedik játéknapon négy csapat - a Nemzetek Ligája négyes döntőjében érdekelt Portugália, Svájc, Anglia és Hollandia - ezúttal nem lép pályára. Éppen az NL bronzmérkőzése és fináléja miatt nem rendeznek mérkőzést vasárnap a kvalifikációs sorozatban.

A kvartett hiánya ellenére több csoportban is lesz olyan találkozók, amelyek jelentősen befolyásolhatják az első két Eb-részvételt érő pozíciót. Például az elmúlt világbajnokságról lemaradó, de ezúttal két mérkőzés után százszázalékos olaszok összecsapnak két legfőbb riválisukkal: szombaton a görögök vendégei lesznek, majd kedden a bosnyákokat fogadják.

Egy olyan meccsre is sor kerül, amelyen két százszázalékos csapat találkozik: szombaton a világbajnok franciákat a törökök fogadják. Szintén a csoport első és második helyén álló csapatok rangadója lesz hétfőn a spanyol-svéd és a lengyel-izraeli összecsapás.

A szombati játéknap mérkőzései:

[merkozesek]

Az oddsok a bet365 irodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-06-06, 15:15

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: MTI