Ha meguntad a labdarúgást, tegyél fel pénzt X-faktorra!

Egyesült Királyság: Strictly Come Dancing

Egy táncos műsor, melyben hírességek versenyeznek, profi partnereikkel az oldalukon. Feltűnt már például a showban Peter Shilton is, korábbi angol válogatott kapus, de Peter Crouch felesége is elindult egy régebbi évadban. A jelenlegi évadra fogadhatunk az Unibet fogadóirodánál, az Egyéb - Nem sport kategórián belül. Legnagyobb favorit szorzók alapján Stacey Dooley (2.75), akit ha nem ismernél, egy újságíró, tv-bemondó, közösségi média szereplő. Nem csak a nyertesre, hanem a következő kiesőre, legjobb férfi és női résztvevőre is tehetsz fel pénzt. Táncra fel!



Peter Crouch felesége táncol.

Vild med dans 2018

Egy újabb táncos műsor, mégpedig Dániából! Nálunk is futott ez a formátum, valahogy rávették Nagy Ferót is a szereplésre. Neten elérhetőek a részek, tehát ha otthon vagy mozgáskultúrában, akkor egész jó tippjeid is lehetnek. Ez annyiban más, mint az első, brit show, hogy itt jégen próbálnak táncolni. Következő kiesőre fogadhatunk, illetve a széria győztesére is. Oddsok alapján a top favorit Michael Olesen és Lucy Love párosa (1.33), akiket Signe Lindkvist és Thomas Evers Poulsen (4.00) követ a kínálatban.

Egyesült Királyság: X factor

Ez egy Magyarországon is sokkal ismertebb formátum, mentorok amatőr énekesei küzdenek egymással. Nem fogadhatunk Gáspár Lacira, hiszen az Angliában futó szériára tippelhetünk az Unibetnél. Talán ennél a legszélesebb a kínálat, hiszen a győztes mellett, a legjobban szereplő lányra, fiúra és együttesre is tehetünk fel pénzt, emellett pedig megpróbálhatjuk kitalálni a győztes mentorát is. Utóbbi terén Louis Tomlinson a favorit (2.00), akit Simon Cowell (2.25) követ a listában.

Fogadj TV-műsorokra az Unibetnél!

Ausztrália: The Bachelorette

Egy párkereső valóságshowra is tippelhetsz, méghozzá egy ausztrál szériára. Ali Oetjen keresi az igazit a műsorban, és a jelöltek egyre fogynak. A szőke hölgy kegyeire jelenleg Taite a legnagyobb favorit (1.22), aki már tűnt fel hasonló műsorban. Mottója: az életet nem kell túl komolyan venni. Úgy néz ki, ő lesz a befutó, de Todd (6.00) és Bill (7.50) sem adta még fel a reményt. Eddig három évad ment le a párkereső showból Ausztráliában, és csak egy kapcsolat bizonyult tartósnak.