Ha meguntad a labdarúgást, tegyél fel pénzt X-faktorra!

Egyesült Királyság: Strictly Come Dancing

Egy táncos műsor, melyben hírességek versenyeznek, profi partnereikkel az oldalukon. Feltűnt már például a showban Peter Shilton is, korábbi angol válogatott kapus, de Peter Crouch felesége is elindult egy régebbi évadban. A jelenlegi évadra fogadhatunk az Unibet fogadóirodánál, az Egyéb - Nem sport kategórián belül. Legnagyobb favorit szorzók alapján Stacey Dooley (2.75), akit ha nem ismernél, egy újságíró, tv-bemondó, közösségi média szereplő. Nem csak a nyertesre, hanem a következő kiesőre, legjobb férfi és női résztvevőre is tehetsz fel pénzt. Táncra fel!Peter Crouch felesége táncol.

Vild med dans 2018

Egy újabb táncos műsor, mégpedig Dániából! Nálunk is futott ez a formátum, valahogy rávették Nagy Ferót is a szereplésre. Neten elérhetőek a részek, tehát ha otthon vagy mozgáskultúrában, akkor egész jó tippjeid is lehetnek. Ez annyiban más, mint az első, brit show, hogy itt jégen próbálnak táncolni. Következő kiesőre fogadhatunk, illetve a széria győztesére is. Oddsok alapján a top favorit Michael Olesen és Lucy Love párosa (1.33), akiket Signe Lindkvist és Thomas Evers Poulsen (4.00) követ a kínálatban.

Egyesült Királyság: X factor

Ez egy Magyarországon is sokkal ismertebb formátum, mentorok amatőr énekesei küzdenek egymással. Nem fogadhatunk Gáspár Lacira, hiszen az Angliában futó szériára tippelhetünk az Unibetnél. Talán ennél a legszélesebb a kínálat, hiszen a győztes mellett, a legjobban szereplő lányra, fiúra és együttesre is tehetünk fel pénzt, emellett pedig megpróbálhatjuk kitalálni a győztes mentorát is. Utóbbi terén Louis Tomlinson a favorit (2.00), akit Simon Cowell (2.25) követ a listában.

Fogadj TV-műsorokra az Unibetnél!

Ausztrália: The Bachelorette

Egy párkereső valóságshowra is tippelhetsz, méghozzá egy ausztrál szériára. Ali Oetjen keresi az igazit a műsorban, és a jelöltek egyre fogynak. A szőke hölgy kegyeire jelenleg Taite a legnagyobb favorit (1.22), aki már tűnt fel hasonló műsorban. Mottója: az életet nem kell túl komolyan venni. Úgy néz ki, ő lesz a befutó, de Todd (6.00) és Bill (7.50) sem adta még fel a reményt. Eddig három évad ment le a párkereső showból Ausztráliában, és csak egy kapcsolat bizonyult tartósnak.