A hétvégén utolsó perces gólok döntöttek egy Ladbrokes játékos szelvényének sorsáról, 10 euróból varázsolva 64.000 eurót, amit az iroda a szezon eddigi legjobb fogadásának kiáltott ki.

Az Írországban élő player nem kevesebb, mint négy Premier League-csapat esetében tippelt arra, hogy hátrányból fordítva győznek, kezdve a Liverpoollal (8.50), amely 1-0-ás hátrányba került a Wolves otthonában, hogy aztán 3-1-re megnyerje a mérkőzést.

Az ambiciózus gyűjtőfogadás erősnek tűnt a Manchester City (9.00) teljesítménye miatt is, amely egygólos hátrányba került a West Ham otthonában, majd a második félidőben Pep Guardiola csapata 3-1-re hozta a kötelezőt.

Az Aston Villának a 98. percben Douglas Luiz büntetőjére volt szüksége ahhoz, hogy életben tartsa a szelvényt. Ők is 3-1-es győzelmet arattak a Crystal Palace ellen.

A szelvény azonban veszni látszott, ahogy telt az idő a Tottenham Hotspur pályáján. Emberünk arra tippelt (8.00), hogy a Spurs hátrányból fordítva legyőzi a Sheffield Unitedet. A vendégek a 73. percben meg is szerezték a vezetést, de az egyenlítésre és a fordításra sokat kellett várni. A kispadról érkező Richarlison bravúrjai (gól a 98. percben, gólpassz a 100. percben) azt jelentették, hogy a fogadó 64.260 eurót tehetett zsebre a mérkőzés lejártával.

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője így nyilatkozott:

Egy szempillantás alatt, egy rekordot jelentő Premier League-pillanatnak köszönhetően a Tottenham Hotspur stadionban, a játékosunk igazi hőssé vált a 64.000 eurós nyereményével!

A nyertes szelvénye

Hátrányból fordít és győz

  • Liverpool - 8.50
  • Aston Villa - 10.50 (Douglas Luiz 98. percben szerzett győzelme)
  • Man City - 9.00
  • Tottenham - 8.00 (Dejan Kulusevski 100. percben szerzett győzelme)

Teljes tét - 10 €
Teljes nyeremény - 64.260 € (átszámolva több, mint 24,5 millió Ft)

Borítókép: Shutterstock.com/Krakenimages.com/chrisdorney