Nem sikerült túlteljesíteni az eredetileg kitűzött célt, vasárnap viszont csak egy győzelem által vihetjük végre terveinket.

Az egymás elleni mérleg nekünk kedvez

Az utolsó mérkőzésére készül a magyar férfi kézilabda válogatott, vasárnap pedig az ellenfél Egyiptom lesz. Amikor a ritkán kézilabdát követő meghallja az afrikai ország nevét, akkor elcsodálkozik, hogy miért nem Magyarország az esélyes ezen a mérkőzésen, viszont ha valaki ismeri, vagy akár csak megnézi a legutóbbi eredményeket, akkor láthatja, hogy az egyiptomiak, bár ugyanazért a célért küzdenek (vb 7. hely), mint mi, azért jóval szorosabb mérkőzéseket produkáltak ezen a világbajnokságon. 

A legutóbbi találkozójukon például csak hosszabbítás során sikerült őket felülmúlniuk a németeknek, a negyeddöntőben négy gólos vereséget szenvedtek Svédországtól, illetve a főcsoport utolsó meccsén csupán 5 góllal voltak jobbak náluk a dánok (nem szabad sokszor így összehasonlítani a teljesítményeket, de ne felejtsük, hogy mi 17 góllal kaptunk ki a skandinávoktól). Nem utolsó sorban, a selejtező csoportban kiütötték (9 gólos győzelem) azt a Horvátországot aki utólag döntetlent játszott Dániával.

Fel kell tehát kötni a gatyát, viszont nincs lehetetlen. Főleg, hogy az egymás elleni találkozók továbbra is nekünk kedveznek. Legutóbb, a 2019-es kézilabda világbajnokságon döntetlent (30-30) játszottunk ellenük, előtte viszont csak mi nyertünk.

Brutál oddson fogadhatunk a magyar sikerre

Átfésültük a kézilabda fogadási kínálatot, és a szemünk egyből a rendes játékidős győzelmünk oddsán akadt meg, ami nem kevesebb, mint 5.10

Ha nem szeretnénk rizikósan fogadni, figyelembe véve a legutóbbi teljesítményünket az egyiptomiak ellen, akkor ajánlott ez úgy tenni, hogy belefoglalja az esetleges hosszabbításokat, valamint a büntetőket is. Ebben az esetben 4.60-ért fogadhatunk arra, hogy Magyarország a 7-ik helyen zárja az idei tornát.

Sőt, aki még biztosabbra szeretne menni, de bízik a magyar sikerben, akkor neki ajánlott a Magyarország +4.5 gólos hendikep fogadás, ami 1.77-es szorzón játszható.

január 29., vasárnap

Egyiptom - Magyarország kézi-vb meccs online közvetítése

Az Egyiptom elleni mérkőzésünket élőben megtekinthetjük az M4 Sporton vasárnap 15:30-tól, viszont ha mondjuk erre valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőségünk, vagy akár szeretnénk a mérkőzésekre élőben fogadni, akkor sokkal kedvezőbb például direkt egy fogadóiroda élő közvetítési felületét használni, ahol miközben nézzük a meccset tétet helyezhetünk el egy következő eseményre. Ezt a szükségletet pedig tökéletesen szolgálja az Unibet.

Amennyiben szeretnétek élőben követni a mérkőzéseket az Unibeten, akkor egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla. A minimum befizetési összeg 3300 forint, és a leggyorsabb befizetési mód a bankkártyás megoldás, legyen szó akár Visáról, Mastercardról vagy Maestroról.

Amennyiben most általunk regisztráltok az Unibetre, és számlátokat feltöltitek akkor az alap megszerezhető regisztrációs bónuszokon kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesültök. Több információ az ajánlatról itt.

  Unibet regisztráció és élő közvetítés

Dánia - Franciaország kézi-vb döntő stream

Az idei kézilabda világbajnokság döntőjében a dán, valamint a francia válogatott küzd a végső trófeáért. Dánia, bár csak 3 gólos győzelmet aratott az elődöntőben Spanyolország ellen, a finálés szereplése megkérdőjelezhetetlen, de ugyanezt mondhatjuk a franciákról is, akik az elődöntőben uralták a mérkőzést a házigazda Svédország ellen, végül pedig 5 gólos győzelmet arattak.

Mindkét válogatott veretlen a mostani tornán, Dánia egyedül a horvátok elleni meccsen "botlott" (döntetlen született a mérkőzésen). 

Bár a fogadóirodák alig 1.57-es oddsot kínálnak a dánok rendes játékidős győzelmére, illetve 1.48-at arra, hogy ők emelik magasba vasárnap este a trófeát, mégis ez egy sokkal kiegyensúlyozottabb döntőnek ígérkezik. Már csak abból is kiindulva, hogy a legutóbbi 5 egymás elleni találkozójukon 3-szor a galloknak sikerült győzniük, egy döntetlen született, valamint egyszer diadalmaskodtak a dánok. A franciák végső győzelmére egyébként 3.15-ért fogadhatunk rendes játékidőben, illetve 2.65-ért beleértve a hosszabbításokat/büntetőket.

A mérkőzést ugyanúgy, mint az Egyiptom - Magyarország összecsapást, élőben követhetjük az Unibeten (lásd az infókat feljebb). 

Borítókép: Lékai Máté gólöröme a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Fotó: MTI/Kovács Tamás