Nem tudjuk milyen ihlet szállta meg a brit fogadót múlt pénteken, de olyan gyűjtőfogadást helyezett el a Ladbrokesnál melynek eredményén csak pislogni tudunk.

Az inspirált játékos 18 mérkőzést választott, és az összes esetében a mindkét csapat gólszerzésére fektette a hangsúlyt. Nyereménye több, mint 70 millió forint lett, pontosabban 73 055 691 (189,701 angol font) amit mindössze 3851 forintból (10 fontból) hozott össze. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, mindenhol jól kellett összeállniuk azoknak a bizonyos csillagoknak. Az olasz Serie C, Carrarese - Bari meccsén például egy 90-ik percben történt egyenlítés teljesítette be a “jóslatot”.

A legdrámaibb történet mégis ennél jóval északabbra, Fehéroroszországban történt, ahol fogadónk a Gorodeja - Belshina összecsapáson is úgy gondolta, hogy mindkét csapat gólt szerez. Elképesztő módon egészen a 95-ik percig 0-0 volt az állás, amikor a hazai csapat végre összeszedte magát majd a 98-ik percben a vendégek is gyorsan behozták a lemaradást.

A Ladbrokes szóvivője, Alex Apati szerint ehhez hasonló fogadást csak ritkán látni és hatalmas szerencséje volt az illetőnek, óriási nyereményébe még egy fehérorosz vakáció is beleférne.

Íme a nyertes szelvény:

Forrás: drobotdean/Freepik