"Irtózatosan nehéz" visszavágóra számít az azeri Neftci ellen Nebojsa Vignjevic, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Nebojsa Vignjevic (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

A Magyar Kupa-győztes együttes szerb szakvezetője az Európa Liga-selejtező első fordulós párharcának budapesti mérkőzését megelőző szerdai sajtótájékoztatón kifejtette: az első találkozót 3-1-re megnyerő azeri csapatban nagyon gyors játékosok vannak, veszélyesen tudnak kontrázni, ezért az újpestieknek nagyon oda kell figyelniük arra, hogy ne kapjanak gólt.

"A Neftci kíméletlenebbül kihasználja, ha hibázunk, mint a magyar bajnokság csapatai" - hangsúlyozta Vignjevic, aki sajnálja, hogy csapata a múlt csütörtöki, bakui mérkőzésen nem tudta a legjobbját nyújtani. Hozzátette: a Szusza Ferenc Stadionban csütörtökön 21 órakor kezdődő visszavágón már játszhat a kinti találkozóról vízumproblémák miatt hiányzó két légiós, Obinna Nwobodo és Alassane Diallo, továbbá Újpesten nem lesz olyan hőség és kirívóan magas páratartalom, mint amilyen Bakuban volt.

A szerb vezetőedző szerint bár csapata még nincs a legjobb fizikai állapotban, de az előző hetinél jobb formába került és mentálisan is kellően felkészült az összecsapásra, ezzel együtt így is nehéz feladat lesz ledolgozni a kétgólos hátrányt. Bízik benne, hogy játékosai a maximumot tudják majd nyújtani, szerinte mellettük szól, hogy már egy éve együtt játszanak.

Vignjevic az MTI kérdésére elárulta, hogy az újpestieknél eltiltott nincs, a sérülés miatt hiányzókat - Vincent Onovót, Simon Krisztiánt és Mohl Dávidot - leszámítva minden játékosára számíthat.

Novothny Soma, a lila-fehérek házi gólkirálya kiemelte: sokat jelenthet, hogy a visszavágón játszhat Nwobodo és Diallo, hiszen két állandó csapattagról van szó, továbbá az is fontos, hogy minél hamarabb megszerezzék az első gólt, mert az elbizonytalaníthatja az azerieket. Hozzáfűzte: plusz motivációt jelent nekik, hogy továbbjutás esetén a Sevilla ellen játszhatnak, és világsztárokat hozhatnak el Budapestre.

Július 19., csütörtök:

21:00 Újpest - Neftci Baku 2.32 3.28 2.90

Néhány odds az összecsapásra:

  • Mindkét csapat szerez gólt   1.72
  • Gólok száma 2.5 felett           1.95
  • Szögletek száma 9.5 felett    2.00
  • Újpest +1 hendikep                 1.40
  • Neftci Baku vagy döntetlen   1.61

Az oddsok a bet365 irodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-07-19, 07:00

Fogadj ITT a mérkőzésre!

Forrás: Admin