A pálmaligetéről híres Elche városában a helyi focicsapat tart hétfő este előadást.

A meccsek számát tekintve nincs tülekedés az európai topfutballban a hét első napján, de azért mindig akad egy-egy olyan meccs, ami elé érdemes lehet leülni. Ilyen találkozó lesz a hétfő esti Elche - Alcorcon csata a spanyol másodosztályból, ahol ellentétes célokért küzdő klubok küzdenek meg a három pontért.

Az Elche az előző szezonban még a legjobbak között szerepelt, de a végelszámolásnál kevésnek bizonyult, és kénytelen volt egy szintet visszalépni. Most azért gürizik a gárda, hogy legalább a rájátszás érő helyek egyikére odaérjen, amivel esélyt teremtene magának arra, hogy a következő szezonban visszatérjen az élvonalba.

Az Alcorcon a tabella hátsó felében múlatja idejét, a hátsó felének is a hátsó részében, a kiesőzónában. Ebből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a gárda célja nem más, mint valahogyan kiharcolni a bennmaradást, ami talán a legkellemetlenebb feladat egy csapat számára.

március 04., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.40
Elche nyer -1.5 hendikeppel  2.90
Alcorcon nyer vagy döntetlen  2.30

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  3.40
Alcorcon nyer +1.5 hendikeppel   1.45
Gólok száma 2.5 felett  2.34

Elche - Alcorcon Stream

A hétfő esti Elche - Alcorcon találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Elche - Alcorcon élő közvetítés!

Borítókép: Diego Gonzalez (Fotó: Saolab Press/shutterstock.com)