Május 8-án, magyar idő szerint déli 12 órától a hétszeres bajnok Jeonbuk Hyundai Motors hazai pályán fogadja a Suwon Samsung Bluewings csapatát.

A koreai K-League 1 2020-as szezonja eredetileg február 29-én kellett volna kezdődjön, illetve október 4-ig tartott volna. A jelenlegi adatok szerint a pénteken startoló bajnokság november 8-ig fog zajlani.

Nagyszerű hír, hogy a nyitómérkőzés világszerte követhető lesz a K League hivatalos Youtube, illetve Twitter csatornáján, de ugyanakkor aki rendelkezik bet365 számlával az az iroda élő közvetítés részlegén is követheti a fent említett meccset. Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

Tippjáték

Tippelj e cikk alján (hozzászólásként) a mérkőzés első gólszerzőjére, mérkőzés előtt, vagy akár élőben is. A helyes tippel rendelkezők között kisorsolunk egy személyt, aki 5000 forintot kap, Skrillen vagy akár Revoluton keresztül. 
Tipp beküldésének határideje: a mérkőzés 70. perce!

Egy személy egyetlen egy tippet küldhet be! Ha nincs gól a mérkőzésen, akkor sorsolunk az összes tipp beküldője között. Sok sikert.

Az alábbi képen láthatjátok a kezdőcsapatot, illetve a cserepadokon szereplő játékosokat. Ezekből lehet választani. És nem elegendő annyit írni, hogy: "Kim" :)

A nyitómérkőzésen szerkesztőnk gólokra tippelt, mi pedig nagy örömmel várjuk újra pályán látni Kim Bo-kyungot, Koo Ja-ryongot, meg természetesen Cho Kyu-seongot is.

Érdekességek: e cikk írásakor a K League hivatalos Youtube csatornájának picivel több, mint 54 ezere feliratkozója van. Kíváncsiak vagyunk, hogy ez az érték mennyit fog mutatni a nyitómeccs után például. Addig is egy kis koreai popzene:

  Bet365 - Élő közvetítés

május 08., péntek