Fehérvári lapokra, góllövőkre, de még szögletre is tippelhetsz!

Teljes játékidő és gólok

Szorzók alapján nem lesz sok találat a MOL Vidi FC - PAOK Thessaloniki mérkőzésen, hiszen a 2.5 alatt opció 1.58-ért játszható. Mindkét csapat gólját 1.98-ért kínálják, miközben a találkozó esélyese a vendég együttes, de írtunk már róla előzetesünkben, hogy azért van esély a hazai pontszerzésre. Ha nem akarsz megszokott 1X2-re és overekre fogadni, akkor van más lehetőséged is!

Szögletek száma

A két csapat legutóbbi összecsapásán négy sarokrúgást végeztek el a felek, amiből három a PAOK-é volt, míg a fehérváriaknak egy jutott. Az összes szögletre is tehetünk fel pénzt, például a 7.5-nél több 1.42-ért játszható, de vannak hendikepes opciók, és külön a csapatokra is elérhetőek over/underek. Ha a Vidi végezne el több szögletet, akkor azzal 2.05-ös oddsot nyerhetnénk.

Huszti Szabolcs (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Scepovic nem talál be?

A gólszerzős kínálatban mindkét csapattól sok név szerepel, még Fiola Attila is feltűnik 41.00-es szorzóval. A legvalószínűbbnek Armin Hodzic gólszerzése tűnik a fehérváriak közül, egész magas oddsért (3.35) adják. Van érdekes opció is néhány játékosra, mégpedig hogy nem veszi be a PAOK kapuját. Marko Scepovic esetében erre 1.24-et adnak, Huszti Szabolcs neve mellé pedig 1.10-s odds került.

Büntetőlapok széles kínálata

Thesszalonikiben többet szabálytalankodott a magyar csapat, összesen 25-ször szólt a bíró sípja miattuk. A görögök 15-ször faultoltak, lapot egyáltalán nem kaptak. Szabálytalanságokra is fogadhatsz az Unibetnél, a mérkőzésen kiosztott lapok számára, amit csapatokra lebontva is megtehetsz, sőt néhány játékosra is külön tippelhetsz. A kiállítás meglehetősen jól fizet, 4.40-es oddsért kínálják.

Fogadj a Vidi meccsére!