Pápai Joci újra beveszi Európát, az Unibetnél tippelhetsz is a helyezésére!

Ha megboldogult nagypapám megtudná, hogy egy roma énekelve viheti el a pénzünket Izraelben, miközben mi itthon ülünk a fotelben, biztos hogy két kézzel szorított pénztárcával nézné a tévét. A faji poénokra érzékeny olvasókat el is vesztettük ezen a ponton, mindenesetre aki maradt, annak érdemes tudni, hogy az Unibet elég széles kínálattal készül az Eurovíziós Dalfesztiválra. Fogadhatunk a végső győztesre, elődöntőkre, de még az egyes országok énekeseire külön-külön is, így természetesen Pápai Jocira is!

Joci második alkalommal térhet vissza a versenyre, ezúttal Az én apám című dallal próbálkozik. Ha már Izraelben van, tett egy kis zarándok kitérőt. "El sem hiszem, hogy ugyanazon az úton jártam, ahol egykor Jézus. Sokkolóak ezek az élmények! Szinte megelevenedett előttem Jézus Krisztus" - mondta az énekes. Önbizalommal telve érkezett a helyszínre Joci, aki szerint előny, hogy második alkalommal vehet részt a fesztiválon. "Tényleg nem akarok nagyképűnek tűnni, de nagyon magabiztos vagyok. Persze, ehhez az is hozzájárul, hogy már nem csodálkoztam rá a színpadra, a rendszerre" - nyilatkozta az irodalmi magasságokba törő Blikknek. A végső győzelem kapcsán a holland induló kapta a legkisebb szorzót, Jocira 101-es oddson fogadhatunk!

Az Eurovíziós Dalfesztivál adásait a Duna Televízió közvetíti május 14-én, 16-án és 18-án este. Pápai Joci az első elődöntőben szerepel majd, május 14-én kedden este 10 órától. Döntőbe jutására 1.12-es szorzót kínálnak!

Első elődöntő győztese:

Magyarország bejut a döntőbe:

Magyarország végső helyezése:

  • 1-5. hely 11.00
  • 6-10. hely 9.00
  • 11. vagy rosszabb helyezés 1.08