Mivel egy különleges BL-szezon előtt állunk, amikor magyar csapat is ott lehet a nagyok között, úgy döntöttünk, hogy minden egyes Fradi meccs előtt szerkesztőinktől 1-1 tippet kérünk.

Elöljáróban még annyit kell tudni, hogy minden egyes tippet külön-külön megjátsszunk, 2000 forintos elnöki téttel, illetve szerkesztőinknek megvan az esélye 1-1 NO BET opcióra a Ferencváros 6 csoportmeccse során. Amint az alábbiakban láthatjátok Gavrilo például ezt már ki is használta.

Abban az esetben ha a fogadás nyertes, akkor a megnyert összeg (tét + profit) bekerül az SPF Adományalapba (ami e cikk írásakor meghaladta a 62 ezer forintot) , míg vesztes fogadás esetén a tét értéke (2000 forint) kerül ugyancsak oda.

Szerkesztőink tippjei az FC Barcelona - Ferencváros találkozóra:

Bence egy ázsiai fogadási lehetőséget nézett ki, és véleménye szerint a kedd esti találkozón kevesebb, mint 4 gól születik. Minderre 1.84-es szorzón lehet fogadni az Unibeten

A mostani BL-podcastes beszélgetőtársa, Chan viszont lapokra fogad, és szerinte a Ferencváros hátvédjének Miha Blazic-nak akadnak gondjai a Barcelona támadóival, emiatt be is fog sárgulni. Erre 3.50-es szorzón fogadhatunk.

Végül pedig Rob Miller úgy gondolja, hogy igenis a mérkőzés során többször is hálóba akad a labda. Ő minimum 4 gólt vár, és erre már csak 1.63-as szorzón lehet fogadni, legalábbis e cikk írásakor annyi volt az odds.

Bajnokok Ligája Kassza: 6000 forint (függőben)!

Szívesen várjuk a ti véleményeiteket is, akár itt hozzászólásként (a cikk alatt), akár a fórumon.

Ha nem szeretnétek lemaradni a Bajnokok Ligája alkalmából szervezett nyereményjátékainkról, vagy akár a legjobb fogadóirodás ajánlatokról, akkor érdemes benéznetek a "Hozd ki a maximumot a Bajnokok Ligája alatt" fórumtémánkba, ahol minden összegyűjtöttünk egy helyre.

Frissítés! Az eredmények feldolgozása után az első forduló után a kasszában van: 9440 forint! 

A cikkben szereplő oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényesek: 2020 október 20., 15:00CET!