Nem kérdés, hogy melyik csapat a favorit a kék-fehérek csatáján.

Az nem biztos, hogy nehézségek nélkül, de elvileg papírforma győzelemre készül hétvégén az FC Porto együttese, amely az FC Vizela csapatát fogadja vasárnap este.

A két csapat rövid egymás elleni múltjára nem szívesen emlékezhetnek vissza a vendégek, aminek nem más az oka, minthogy minden eddigi Porto elleni csatát elbuktak. Nincs is ezzel semmi gond, mivel a jelentősebb trófeák nélküli 84 éves klubnak nem a harmincszoros bajnokkal kell versenyeznie. 

A forduló vasárnapi mérkőzései:

február 05., vasárnap

FC Porto - Vizela Stream

A vasárnap esti FC Porto - Vizela találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 3. 15:59 UTC.