Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A januári hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát Február legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a februári hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A februári hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a legsikeresebb tippek nagy része a foci és kézilabda területéről kerültek ki, míg a kiemelkedő fogások között leginkább a Teljes játékidő, Félidő/Teljes játékidő, a Pontos eredmény meghatározása és a Gólok számának a megtippelése domináltak.

A legnagyobb nyertes tippet ebben a hónapban zakarmatyas hozta össze, amikor nem kisebb mint 91.00-es szorzón tippelt egy FA-kupa összecsapásra. A Luton Town - Manchester City mérkőzésen a pontos eredményt határozta meg (2-6), ami a két csapat gólgazdag játékának köszönhetően be is következett. Ez volt ám a remek ötlet, minden elismerésünk!

zakarmatyas - Luton Town

A második helyen Assassin szerepel, 21.00-ás szorzóval. Ő a német Bundesliga területén próbálkozott, így az 1.FC Heidenheim - Borussia Dortmund mérkőzésen a gólok számát tippelte meg helyesen (Alatt 0.5). Gratulálunk a remek ráérzéshez!

Assassin - Heidenheim

A harmadik helyet mityuka kaparintotta meg, amikor 13.00-ás oddson az angol Premier League keretén belül tippelt az Everton - Tottenham mérkőzésre, mégpedig a Félidő/Teljes játékidő eredményére (Vendég/Döntetlen). Nagyon jó ötlet volt, gratulálunk!

mityuka - Everton

A negyedik helyen GreenEagle és HT találhatóak, akik kézilabda terén a Női EHF-bajnokok ligáján belül a Győri Audi ETO KC - Brest Bretagne Handball mérkőzésen a Teljes játékidő kimenetelét tippelték meg (Döntetlen), mindezt 11.00-ás nyereményszorzón. Mit is mondhatnánk, ez is remek tipp volt!

GreenEagle, HT - Győri Audi ETO

Az ötödik helyen Salvio szerepel, aki ezúttal egy F.A Göppingen - TVB 1898 Stuttgart, azaz egy német Bundesliga mérkőzéssel kapcsolatban a Teljes játékidő kimenetelét tippelte meg (Döntetlen), 10.00-ás szorzón. Gratulálunk a szuper ötlethez!

Salvio - Göppingen

Februári játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez februárban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük flamman, vasassc11, HT, Őrült Király, tikoalesi, zakarmatyas, horzol, szumi0411, whiteman, Coutinho, kopasz, marciluca.

Név Játék
flamman Tippjáték - Február 2024
vasassc11 SPF Liga - 2024 február
vasassc11 SPF Maradj Talpon Tippjáték - 255.
HT SPF Liga - 2024 február
Őrült Király SPF Maradj Talpon Tippjáték - 254.
Őrült Király SPF Kupa - 2024 február
tikoalesi Tippjáték - Február 2024
zakarmatyas SPF Kupa - 2024 február
horzol SPF Liga - 2024 február
horzol Tippjáték - Február 2024
szumi0411 SPF Maradj Talpon Tippjáték - 254.
szumi0411 Tippjáték - Február 2024
whiteman SPF Totó - Február 24.-25.
whiteman SPF Liga - 2024 február
Coutinho SPF Liga - 2024 február
kopasz SPF Totó - Február 17.-18.
kopasz SPF Kupa - 2024 február
marciluca Tippjáték - Február 2024

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével.

Márciusi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock