Az amerikaiak sztárok nélkül érkeznek Prágában, és egyesek szerint címvédési álmaikat akár otthon is hagyhatják.

A neves torna két legsikeresebb országa fog összecsapni november 10. és 11. a prágai O2 Arénában. A tavalyi győztes amerikaiak 18 alkalommal, a csehek pedig 10 alkalommal nyerték a versenyt. A csehekről tudni kell, hogy az elmúlt hét év csapata, hiszen ebben az időszakban ötször bizonyultak a legjobbaknak.

A vendégek a legjobb játékosaik nélkül fogják megpróbálni megőrizni az 33 éves veretlenségüket a csehekkel szemben (4.60). Az amerikai keretben Danielle Collins (WTA 30.), Sofia Kenin (WTA 48.), Alison Riske (WTA 63.) és Nicole Melichar (párosban WTA 15.) vannak. A csehek Petra Kvitova (WTA 7.), Barbora Strycova (párosban WTA 5.), és Katerina Siniakova/Barbora Krejcikova WTA világelső párost állítják a startvonalhoz. Karolina Pliskova is jelen kellett volna legyen, de nemrég sérülés miatt lemondta szereplését. Ilyen körülmények között, a házigazdák a nagy esélyesek (1.18).

Ettől függetlenül, nem kell elhamarkodott döntéseket hozni, mivel mint említve volt, Karolina Pliskova hiányozni fog és Petra Kvitova is elég gyenge játékformában van egy jó ideje, amit a WTA Finals-n, Szingapúrban is láthattunk. Amúgy az is érdekes tény, hogy Petra az amerikai Alison Riske ellen egy meccset nyert, egyet pedig veszített az eddigi két egymás elleni meccsükből. Mégis, a hazai közönség segítségével, a cseh csapat a nagy esélyes, és hatalmas meglepetésnek számítana ha az amerikaiak sikeresen védnék tavalyi bajnoki címüket.

Fogadj a döntőre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.09. (08:34).