Még nincs lezongorázva a bajnoki cím sorsa, úgyhogy ezerrel teperhetnek a sárga-kékek.

Hazai bajnoki mérkőzéssel kezdi a hetet a Szalai Attilát is foglalkoztató Fenerbahce együttese, amely az Istanbulspor csapatát fogadja a Sukru Saracoglu stadionban.

Papíron már csak három csapat, a listavezető Galatasaray, a második Fenerbahce és a harmadik Besiktas esélyes a 2022/23-as bajnokság megnyerésére, de mivel a Besiktas két meccsel többet játszott az előtte lévőknél, így az ő helyzete elég reménytelennek tűnik.

A nagy favoritnak továbbra is a 22-szeres török bajnok Galata tekinthető, de a ledolgozható különbség miatt a második Fener is odaérhet még. Feltéve, hogy sikerül szinte az összes hátralévő bajnokit megnyerni, mert e nélkül nehéz elképzelni, hogy helycsere lesz az élen.

A hétfői program:

április 24., hétfő

Fenerbahce - Istanbulspor Stream

A hétfő esti Fenerbahce - Istanbulspor találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!