Kétéves szerződést írt alá Dusan Tadic a 19-szeres török bajnoknál.  

Lassan egy évtizede annak, hogy a Fenerbahce bajnoki címnek örülhetett a török bajnokság végeztével, ami nyilvánvalóan nagy csalódás a klub hívei számára. Az egyetlen jelentősebb cím az idei, 2023-as kupasiker volt, amit még Szalai Attilával a soraiban ért el a Jorge Jesus vezette gárda. A bajnokságot a Galatasaray nyerte, míg a Fener a második helyre futott be, ami annyira volt elegendő, hogy Konferencia Ligában való indulás biztosítottá vált.

E remek sorozatnak már részese lesz a szerb Dusan Tadic is, aki az Ajaxtól érkezve tehet meg mindent azért, hogy a moldáv bajnokság harmadik helyén végzett Zimbru Chisianu elleni meccsek után a következő körben is érdekeltek legyenek az isztambuli legények. 

Tippek, vélemények?

A Konferencia Liga szerdai programja:

július 26., szerda

Fenerbahce - Zimbru Chisinau Stream

A szerda esti Fenerbahce - Zimbru Chisinau találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!