Feszültségekkel teli visszavágón juthat tovább a Fradi.

Nagy nap lehet a szombati a Ferencváros női kézilabdázói életében, hiszen egyetlen lépés hiányzik a csapatnak ahhoz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjét sikerrel vegyék.

A Buducnost elleni első mérkőzést 24-20-ra nyerte Elek Gábor csapata Podgoricában, ahol a mérkőzés egészét tekintve teljesen megérdemelt siker született. Ezt meglovagolva kellene hasonló produkcióval előrukkolni a szombati találkozón, mely eredményeként zöld-fehér szurkolók örömétől lehetne hangos a csordulásig megtelt Érd Aréna. 

A szombati program:

március 25., szombat

Ferencváros - Buducnost Stream

A szombat délutáni Ferencváros - Buducnost találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 24. 16:31 UTC.

Borítókép: Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt