Favorit a dán a csapat, de nem annyira, mint amennyire a fogadóirodák gondolják.

A női kézilabda Bajnokok Ligája szombati elődöntőjében a dán Esbjerg csapata vár a Ferencváros együttesére.

Csodával határos módon jutott be a Fradi budapesti négyes döntőbe, amit a francia Metz csapata elleni parádés fordítással vittek véghez Elek Gábor tanítványai. Az első meccsen született hatgólos hazai vereség után a kutya sem gondolta volna, hogy lehet még keresnivalója Szucsánszkiéknak, amire aztán jócskán rácáfoltak, hiszen az idegenbeli visszavágón a hátrány ledolgozása után a győztes gólt is sikerült begyötörni. Ebből is látható, hogy meggondolatlanság lenne azt állítani, hogy szombaton nem sikerülhet a bravúr, főleg itthon, a fanatikus Fradi-tábor előtt.

A szombati program:

június 03., szombat

Ferencváros - Esbjerg Stream

A szombat esti Ferencváros - Esbjerg találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!